Przyjaciele fundacji Salutis

Poniżej prezentujemy Państwu serdecznych przyjaciół naszej fundacji:

wideoZespół WIDEO - "Gramy z Wami w tej samej drużynie"

krajewskiSebastian Krajewski - kompozytor i pianista

„Pomyślmy, jak to jest stanąć na Progu. Co można poczuć, gdy los pozbawia nas i naszych najbliższych codziennej, bezpiecznej egzystencji i bezlitośnie każe udać się tam, skąd nie będzie już nigdy możliwości powrotu? Dobrze jest wtedy wiedzieć, że nie jesteśmy zupełnie sami, że inni ludzie o nas nie zapomnieli.”

krajewskiSergiusz Fabian - muzyk, kompozytor, aranger

Kokarda

skaldowieJacek Zieliński i Skaldowie - muzyk, kompozytor, aranger

„Popieram akcję Fundacji Salutis. Jesteśmy z Wami całym sercem.”

hulewiczEdward Hulewicz - piosenkarz, kompozytor

„Pomoc dzieciom, to jedno z priorytetów w moim osobistym statucie. Szczególnie dzieciom sierocym. Po to właśnie swego czasu przerwałem swoją działalność artystyczną, żeby skończyć Studium Kształcenia Wychowawców Domów Dziecka i nawet pracować przez jakiś czas w tym fachu. Dziś współpracuję z kilkoma Domami Dziecka, nie wzbraniam się charytatywnie koncertować na ten szlachetny cel i zawsze śpieszę na hasło: "Pomoc dzieciom". To dzieci właśnie najbardziej ponoszą konsekwencje dzisiejszych trudnych czasów. Pomóżmy im wspierając to szlachetne działanie Fundacji Salutis!”

hulewiczJarek Janiszewski (Czarno Czarni) - wokalista, kompozytor

„Wszyscy jesteśmy dziećmi, dlatego nie możemy przechodzić obojętnie wobec problemu tak wielkiego, gdy nasi rodzice chorują na śmiertelną chorobę, a tym bardziej gdy walka o życie kończy się porażką. Wspierajmy potrzebujące dzieciaki. Salute dla Salutis.”

hulewiczZespół Big Day - zespół muzyczny

„Życie przynosi czasem przykre niespodzianki, które rozbijają nasze dotychczasowe funkcjonowanie. Świat wydaje się być wrogi i nieprzyjazny. Dobrze, gdy jest wtedy ktoś obok, rozumiejący i wspierający. Fundacja Salutis pamięta o osobach, których los ciężko doświadczył. Pamiętajmy o tych osobach wszyscy i wspierajmy je razem.”

Big Day